Zapraszamy na spotkanie Panelu Inteligentnej Specjalizacji „Jakość życia – Zdrowa żywność”, który rozpocznie się w dniu 31 lipca 2019 r. o godz. 10:00 (rejestracja od 9:30) w Hotelu Wellness&SPA Nowy Dwór (Świlcza 146 E, 36-072 Świlcza /k. Rzeszowa).
Spotkanie w ramach Panelu Inteligentnej Specjalizacji „Jakość życia –Turystyka kulinarna”, adresowane jest do przedstawicieli branży gastronomicznej, horeca: restauratorzy, właściciele obiektów gastronomicznych, szefowie kuchni, itp.
Temat spotkania
Jak odcinać kupony od dziedzictwa, tradycji i ekologii w branży gastronomicznej – czyli czego szuka współczesny turysta kulinarny?
Szczegółowy program spotkania znajduje się poniżej.
Podczas spotkania przedstawimy także informację dla Wnioskodawców działania 1.3 Promowanie przedsiębiorczości pn. „Sieciowanie MŚP” finansowanego z Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014 – 2020.
W trakcie spotkania będzie możliwość przedstawienia propozycji projektów przez uczestników paneli. Zgodnie z regulaminem naboru tylko projekty zidentyfikowane w ramach Paneli Inteligentnych Specjalizacji mogą uzyskać pozytywną opinię Podkarpackiej Rady Innowacyjności. Szczegółowe informacje o naborze znajdą Państwo na stronie internetowej:
Prosimy o potwierdzenie udziału do piątku – 26.07.2019 r., na adres e-mail p.gmyrek@podkarpackie.pl (tel. 17 747 65 28) lub j.bartnicka@podkarpackie.pl (tel. 17 747 64 57).
Zależy nam na włączeniu w działanie naszej grupy kolejnych aktywnych interesariuszy, w związku z czym jeżeli współpracują Państwo z przedstawicielami branży gastronomicznej, którzy są otwarci na współpracę proszę o przekazanie im informacji o przedmiotowym spotkaniu.
Udział w spotkaniu jest bezpłatny.
Agenda spotkania
9:30 – 10:00 | Rejestracja |
10:00 – 11:30 | Jak odcinać kupony od dziedzictwa, tradycji i ekologii w branży gastronomicznej – czyli czego szuka współczesny turysty kulinarny?
Szczegółowy zakres:
Ekspert: H. Gonera |
11:30-11:45 | Przerwa kawowa |
11:45 – 13:45 | Jak odcinać kupony od dziedzictwa, tradycji i ekologii w branży gastronomicznej – czyli czego szuka współczesny turysty kulinarny? cd.
Ekspert: H. Gonera |
13:45-14:00 | Lunch |
14:00 – 15:30 | Jak odcinać kupony od dziedzictwa, tradycji i ekologii w branży gastronomicznej – czyli czego szuka współczesny turysty kulinarny? cd.
Ekspert: H. Gonera |
15:30 – 16:00 | Przedstawienie propozycji projektów przez uczestników panelu – Wnioskodawców działania 1.3 Promowanie przedsiębiorczości, typ projektu: Sieciowanie MŚP. |